SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

legfrissebb írás

Tegnap a BL napon Lionel Messi a 700. mérkőzését játszotta a Barcelonában. Egy góllal és két gólpasszal koronázta meg ezt a napot. Ezek után szinte biztos, hogy az idén ő nyeri majd az aranylabdát. Példakép lehet mindenki számára, mert nemcsak a tehetségével tűnik ki, hanem a munka és gyakorlás iránti alázatával is. Ehhez jön még hozzá a klubhűség, vagyis a munkáltató iránti hűség, ami manapság már nem igazán létező fogalom. 

tovább


korábbi írások

Ahhoz, hogy hosszú távon felépíts egy sikeres értékesítési stratégiát, szükséged lesz nagy ügyfelekre, olyan cégekre, akik folyamatos bevételt biztosítanak a cégednek, és akikkel együtt hosszú távon is tervezni tudsz. Ez egy stratégiai fontosságú lépés, ezt a típusú értékesítést pedig stratégiai értékesítésnek hívjuk. Bejutni egy közepes vagy nagy céghez nem egyszerű feladat, de nem lehetetlen! 

tovább


Nem tudom, tudtátok-e rólam, hogy az értékesítési tréneri pályám mellett intenzíven karatézom. 

Augusztus végén versenyzőként részt vettem a Wado-Kai világkupán, ahonnan hasznos  tanulságokkal tértem haza. A verseny első napján volt szerencsém a japán karateválogatott mellett készülni a másnapi versenyzésre. A tradicionális karatéban a japánok az európaiakhoz képest egy másik szintet képviselnek. 

tovább


Olvasási idő: 2 perc

2018-at írunk, és számomra megdöbbentő, hogy még mindig vannak olyanok, akik hideghívással próbálnak meg bejutni közép- és nagyvállalatokhoz. Elismerem, hogy a B2C (lakossági szférában) és a KKV szegmensben kis konverzióval ugyan, de még működik, azonban nagyobb cégek esetén ennél sokkal okosabbnak kell lenned. 

tovább


Az év elején volt egy projektem egy olyan cégnél, amelyik mérnöki termékeket és megoldásokat értékesít az iparnak. A cég nagyon stabil partneri körrel rendelkezik, de szeretett volna egy új iparágba betörni...​​​​

tovább


Az értékesítésben vannak olyan helyzetek, amikor a potenciális ügyfél felismerte, hogy van egy problémája, amit meg kell oldania, azonban nincs meg a kellő szakmai tudása ahhoz, hogy egyedül találjon megoldást rá. Az értékesítő szinte ugrál örömében, mert végre villoghat a tudásával, és szakértőként pozicionálhatja magát. Ekkor jön a pofon, hogy a párbeszédnek nem értékesítés lesz a vége, hanem ingyenes tanácsadás. Az ügyfél elégedett, mert segítséget kapott a problémája megoldásához úgy, hogy költenie sem kellett. 

 

tovább


B2B értékesítőként az egyik legnehezebb bejutási akadály, amivel találkozhatsz, amikor az ügyfél azt állítja, hogy a te területedre már van beszállítója, akivel régebb óta dolgozik, és meg van vele elégedve. Nagy és multinacionális cégek esetén egy preferált beszállítói listára hivatkoznak, amire először fel kell kerülnöd, és csak azután tudnak veled érdemben egyeztetni. 

 

tovább



Lapozás: 1. oldal 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »