SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

4+1 LinkedIn NINJA trükk (Lehet, hogy erre még nem gondoltál!)

2019. január 03.
írta: Máthé Albert

Egyszerű technikák, amikkel hatékonyabbá tudod tenni a kapcsolatépítést és üzletfejlesztést a LinkedInen.

 

 

Kapcsolatfelvétel elfogadásaután, rögtön írj pár sort magadról, ha lehet, adj valamit!

A LinkedInen nagyon egyszerű elfogadni az új kapcsolatfelvételi kérelmeket, az egész egy kattintásból áll.  Ez nagyon jó, mert időt lehet megtakarítani, mivel gyorsan „túlesel rajta”. Az a gond vele, hogy nem ad lehetőséget kapcsolatépítésre. Mi lenne, ha e helyett rászánnál még 3 percet, és küldenél egy hasznos anyagot vagy egy rövid bemutatkozó üzenetet. Akár fel is tehetsz egy nyitott kérdést, ezzel párbeszédet kezdeményezel...A kapcsolatfelvételi kérelmeket egyébként a MY NETWORK funkció alatt találod. 

 

Összetett keresések, a Boolean változók használata

Amikor potenciális kapcsolatokat, új ügyfeleket keresel a LinkedInen, akkor javaslom, hogy a találatok szűkítéséhez használd az AND (ÉS) és OR (VAGY) függvényeket. Ha például beszerzési és pénzügyi vezetőket keresel, akkor a keresési mezőben add meg az alábbi keresési feltételt: „PURCHASE MANAGER” OR „FINANCIAL MANAGER”. Amennyiben nem vagy előfizető és a LinkedIn ingyenes verzióját használod, akkor csak 5 keresést fogsz tudni lementeni.  Ezekre a keresésekre rendszeresen fogsz kapni frissítéseket, ezért is jó, ha a keresésed lehetőleg minél pontosabb. 

 

A „PEOPLE ALSO VIEWED” funkció használata

Ha találsz a LinkedInen egy potenciális ügyfelet, miután megnézted a profilját, a jobb oldalon lévő „PEOPLE ALSO VIEWED” ablakot is nézd meg, mert gyakran felhoz további potenciális vevőket. További tippem, hogy rögtön keresd meg a cégnél lévő további fontos embereket (döntéshozók, minősítők, felhasználók). Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy rákattintasz a cég logójára, majd pedig a cég LinkedIn oldalán rámész a „See all employees on LinkedIn” linkre. 

 

Keress megindító eseményeket (apropókat), amikor kapcsolatba lépsz új emberekkel!

A LinkedIn-alapú üzletfejlesztés egyik alapszabálya, hogy nem szükséges előzetes ismeretség vagy kapcsolat ahhoz, hogy valakivel kapcsolatba lépj, viszont egy jó okot kell adnod neki, hogy visszaigazolja a kapcsolatot. Nagyon fontos: ha kapcsolatba lépsz valakivel, akkor mindig írj kísérő szöveget. Ezzel jelentősen megnövelheted a visszaigazolási arányodat. Keress rá a másik ember cégére, tevékenységére, nézd meg a közös kapcsolatokat, olvasd el a róla/róluk szóló híreket. Egy kedves, udvarias dicséret mindenkinek jól esik, ha ezt megteszed az első üzenetben, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy visszaigazolják a kapcsolatot. 

 

+1: ha a LinkedIn mobilalkalmazását használod leginkább, akkor is írhatsz testreszabott üzeneteket. A mobilalkalmazásban, ha megnyomod a CONNECT gombot, akkor a webes felülettel ellentétben nem ugrik fel az üzenetírásos ablak. Ez egy kicsit csalóka, mert úgy tűnik, hogy mobillal minden egyszerűbb és gyorsabb, azonban kísérő szöveg nélkül nagyobb az esély arra, hogy nem fogják elfogadni a kapcsolatfelvételt. Ha viszont a MORE gombra kattintasz, akkor feljön egy új ablak, amiben benne lesz a perszonalizált üzenetírás lehetősége („PERSONALIZE INVITE” menüpont).

 

Ajánlom figyelmedbe a LinkedIn 4 Marketing üzleti tréningemet, amelyet január 16-án tartom meg Budapesten!​

 

 

 

Részletek itt: http://www.mathealbert.com/linkedin4marketing/

Máthé Albert Eduárd

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Josef Lewis

•   2019-01-15 21:26


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy jó hírű, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle kölcsönt nagyon gyors és egyszerű módon adunk ki, személyi hitel, autóhitel, házi hitel, diákhitel, üzleti hitel, feltalálói hitel, adósságkonszolidáció. stb.

Jóváhagyott egy üzleti vagy személyes hitelek ma, és kaphat pénzeszközöket ugyanazon a héten az alkalmazás. Ezeket a személyes hiteleket jóvá lehet hagyni, függetlenül a hiteltől, és rengeteg boldog ügyfelet használhat a követelés biztonsági mentéséhez. De nem csak a szükséges személyi kölcsönt kapod; kapsz a legolcsóbbat. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk, hogy a legkisebb arány az összes fedezetlen juttatású hitel esetében.

Arra törekszünk, hogy pozitív tartós benyomást tegyünk az ügyfeleim elvárásainak túllépésével mindent, amit csinálok. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük Önt, miközben a legmagasabb színvonalú szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs társadalombiztosítás Szükséges szám és nincs szükség hitelellenőrzésre, 100% garantált. Kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot az alábbi részletekkel, ha egy kölcsön iránt érdeklődik, és csalásoktól mentes.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / WhatsApp: +16626183756
Weboldal: https://progresivefunding.wordpress.com