SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 9. oldal

Szeretnék veled megosztani egy nagyon fontos tárgyalási stratégiát, amivel biztosan találkozni fogsz, ha nagy ügyfelekhez akarsz bejutni.

tovább


Az elmúlt időszakban sok kérdést kaptam arra vonatkozóan, hogyan találjuk meg a döntéshozót és hogyan szerezzük meg az Ő támogatását.

A vállalati értékesítésben ez kritikus akadály, amit MINDEN ÉRTÉKESÍTŐNEK MEG KELL TUDNIA OLDANI.  A döntéshozó kihagyása az értékesítési folyamatból végzetes hiba lehet. 

tovább


Mindannyian szeretnénk több üzletet kötni, és ezt lehetőleg minél gyorsabban akarjuk. Ennek ellenére nagyon sok értékesítő olyan üzleteket hajt, amelyek lassan haladnak előre, vagy ahol az ügyfelek nem tudnak döntetni.

Nézzünk meg három megoldást arra, hogyan lehet gyorsabban eljutni az üzlet megkötéséig!

tovább


Elhunyt minden idők legnagyszerűbb boxolója… Ugye nem kell bemutatnom neked Muhammad Alit?

Életpályája, mentalitása, motivációja, győzni akarása követendő példa. Nemcsak a fiatal sportolók tanulhatnak tőle rengeteget, hanem az üzletemberek is! A BAJNOK emlékére hétvégén megnéztem az „I am Ali” c. filmet, majd úgy döntöttem, egy kicsit többet foglalkozom a témával, főleg üzleti szempontból nézve.

tovább


A vállalatok közötti értékesítésnek (B2B) három szintje van:

A” szint, B” szint és C” szint.

Először nézzük meg, mit jelentenek ezek a szintek, majd vizsgáljuk meg, Te milyen szinten értékesítesz most, majd ez alapján eldöntheted, hogy melyik szinten szeretnél a jövőben értékesíteni!

tovább


Az egyik leggyakoribb bejutási akadály nagy és multinacionális cégek döntéshozóihoz az, amikor az alsóbb szinteken lévő szakemberek vagy beszerzési munkatársak elzárják előtted a kommunikációt a döntéshozók felé. Teszik ezt úgy, hogy az első egyeztetések alkalmával kérik tőled, hogy minden további kommunikáció csak az ő jóváhagyásukkal mehet tovább cégen belül.

tovább


Az egyik legnehezebb tárgyalási helyzet, amikor egy olyannal tárgyalunk, aki saját bevallása szerint nem tud döntést hozni a felettesei hozzájárulása nélkül.

Először azt gondolná az ember, hogy aki tárgyalni akar valamiben, annak az a jó, ha rendelkezik a döntéshez szükséges felhatalmazással. Ez lenne a logikus, nem? 

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal » 22. oldal »