SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 18. oldal

Nagyon sok szülő nem tudja elengedi gyermeke kezét. Nehéz végignézni, ahogy a gyerekünk elindul az első iskolanapra, nehéz végignézni, ahogyan elköltözik otthonról. Viszont a jó szülő képes megérteni és feldolgozni az elengedés fontosságát, és – bár fájdalommal jár – a megfelelő időben képes is rá, hogy elengedje gyermeke kezét.

Ez a koncepció az értékesítésre is igaz.

tovább


Előfordult már veletek, hogy felkészültetek egy prezentációra, készítettetek Power Point diákat, de a prezentáció végén megállapítottátok, hogy sajnos valami félresiklott?

Ha egy prezentáció nem sikerül, az azért van, mert az előadó elkövette az alábbi három legsúlyosabb hiba egyikét:

tovább


Amikor egy kérdést teszünk fel a meglévő vagy potenciális ügyfelünknek a célunk az, hogy az érzelmeit mozgassuk meg, vagyis amennyiben lehetséges, kapjunk egy érzelmi alapú választ.  

Egy általános igazság: a vásárlási döntéseinket érzelmi alapon hozzuk meg, majd racionális magyarázatokat keresünk, amivel megindokoljuk választásunkat. Ez bizonyított tény és a vásárlók 90%-ra igaz. A maradék 10% a kivétel. Ha ezt elfogadjuk, akkor máris elkezdhetünk ügyfeleink érzelmi állapotára hatni.

tovább


Passzív, agresszív, asszertív vagy professzionális értékesítési stílus?

A válaszom erre a kérdésre: „asszertív”. Ez a legjobb módja annak, hogy az értékesítés során értéket adjunk, hosszú távú üzleti kapcsolatot építsünk és elérjük, hogy ügyfeleink nemcsak hűséges vásárlóink legyenek, de tovább is ajánljanak minket. 

Legyünk „asszertívek”! Ez a siker titka 2013-ban.

tovább


A szakértői státusz rendkívül vonzó. Tetszik vagy sem, ma „celebközpontú” kultúrában élünk. Szerencsére a szakértői státusz egy sajátkészítésű, sajátgondozású tőke.

tovább


2013-at írunk és számomra megdöbbentő, hogy még mindig vannak értékesítők, akik hideghívással vagy hangposta üzeneteket hagyva próbálnak meg bejutni a döntéshozókhoz. Az internet és a közösségi média örökre eltemette az említett eszközöket!  A 100 éves értékesítési stratégiáknak vége!

tovább


Az elmúlt 3 hónapban kialakítottam egy új szokást: minden hónapban meghívok egy kiemelkedően sikeres üzletembert egy kávéra vagy ebédre azzal a céllal, hogy jobban megismerjem, hogy tanuljak tőle valami új dolgot, szokást vagy képességet.

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal » 22. oldal »