SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

„Szeretném átgondolni az ajánlatodat...”

2016. május 06.
írta: Máthé Albert

...Szeretném megbeszélni a főnökömmel, szeretném átgondolni az ajánlatodat, szeretnék még gondolkozni rajta, információkat gyűjteni stb... Ezeket hallottad már? Én igen, és sajnos az igazság az, hogy ahányszor ez a válasz jött vissza egy potenciális ügyfelemtől, nem lett belőle üzlet.

Végigmondtam a prezentációmat, jól megválaszoltam a kérdéseket, a kifogásokat jól kezeltem, de a prezentáció végén azt mondták nekem: „szeretnénk ezt átgondolni!”.

Mit tegyünk ilyenkor? Tudjuk, hogy a „nagyszerű a prezentáció, szeretném meggondolni az ajánlatodat” annyit jelent, hogy „köszönöm szépen, nem kérem sem most, sem máskor”. Ha nem teszünk semmit, akkor nem lesz belőle üzlet. Ha erőlködünk, amiért nem tudnak helyben dönteni vagy elkezdünk panaszkodni, az szintén nem jó, mert ellenszenvet váltunk ki vele.

Véleményem szerint az alábbi három dolgot teheted:

  1. Kideríted miért történt ez így;
  2. Kitalálod, hogy mit tehetsz, vagy, hogy tehetsz-e egyáltalán valamit;
  3. Tanulsz belőle, hogy többet ne kerülj ilyen helyzetbe.

Vajon miért mondta a potenciális ügyfeled, hogy gondolkozni szeretne még ezen?

Szerintem az alábbiak következményeként történt a negatív válasz:

  • Valami mástól fél, amit még nem mondott ki;
  • Van egy rejtett kockázat, amit még nem derítettél fel;
  • Valamiért nem akart egyszerűen nemet mondani;
  • Nem az igazi döntéshozóval találkoztál;
  • Nem fejtetted még meg a potenciális vevőd vásárlási motivációját;
  • Nem bíznak meg benned;
  • Nincsen pénz a termékedre, szolgáltatásodra.

Jó hírem van! Ezek az indokok mind kideríthetők még a prezentáció alatt, és csak rajtad múlik, hogy megkapod-e a választ! Mindössze annyit kell tenned, hogy mielőtt belevágsz a prezentációdba, jó kérdéseket teszel fel és figyelmesen meghallgatod, amit mondanak neked.

Az elmúlt néhány évben az internet és a közösségi média megjelenésével megváltoztak az értékesítési szabályok! Mielőtt találkozol a potenciális ügyfeleddel, készülj fel a cégből és az ügyfeledből! Úgy kell megérkezned a találkozóra, hogy a kiegészítő információkra kérdezel rá, jelezve feléjük, hogy komolyan veszed őket.

Ha mégis megkaptad „az átgondolom majd” típusú választ, ne add fel, legyél érdeklődő, oldd fel a hangulatot, majd derítsd ki, hogy mi az ügyfeled problémája.

Szeretnél még többet is megtanulni a B2B (vállalati) értékesítésről, és arról, hogyan juthatsz be a vállalati döntéshozókról?

A májusi tréningen erre lehetőséged lesz!

 

 

Részletek a tréningről: 

http://www.a-concept.hu/b2b-ertekesites

 

 

Máthé Albert – értékesítési tippek vállalati értékesítőknek

 

 

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Josef Lewis

•   2018-11-02 11:29


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com


OcOcuq92e8v

•   2015-05-30 08:53