SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Egy új szokás: három partner minden napra!

2013. június 30.
írta: Máthé Albert

Engedjétek meg, hogy felfedjek egy olyan szokást, amit az elmúlt három hónapban alakítottam ki. Ez egy szigorú napirendi pont, amit minden nap betartok. Ezt a szokást egy sikeres üzletembertől tanultam meg, Hajnal Gézától, az X-Sight Kft. ügyvezetőjétől.

Bármit is kell csinálnom, még ha egész nap ügyfelekkel találkozom, tárgyalok, utazok, vagy nyaralok is, minden nap valamilyen formában felveszem a kapcsolatot számomra három nagyon fontos partneremmel. Ez lehet akár egy személyes találkozó, egy tartalmas telefonbeszélgetés vagy egy személyre szóló email. A kapcsolatfelvétel célja első sorban a kapcsolatépítés és nem eladás vagy arra való kísérlet, próbálkozás.

Az adott „érintkezés” tartalma  lehet akár valami apróság (például felhívom partnerem figyelmét egy érdekes fejlesztésre, újdonságra), lehet hogy válaszolok egy levélre, de az is lehet, hogy egy üzleti ajánlást adok át.

Minden nap, amikor reggel fogat mosok, már tudnom kell, hogy azon a napon ki lesz az a három személy, akivel felveszem a kapcsolatot. Ez természetesen némi előkészülést igényel. Én ezt úgy oldottam meg, hogy munkából hazafelé úton átgondolom, kivel tudok a következő napon érintkezni. Amikor hazaérek, a fontos gondolatokat leírom egy füzetbe, másnap semmi más dolgom nincsen, mint végrehajtani, amit megterveztem. Igazság szerint  nem minden nap lenne szükségem arra, hogy három partnert megkeressek, de mégis megteszem, mert hiszek benne, hogy hosszú távon ez sokat fog segíteni nekem a fejlődésemben.

Az értékesítésben sajnos nagyon is jellemző, hogy sokan szüneteltetik az értékesítést, amíg a megszerzett megbízásokat leszállítják, így a későbbiekben üresjáratok keletkeznek. Ilyen rendszerű szokások kialakításával elkerülhetjük az előbb említett hullámvölgyeket, hiszen folyamatosan pörgésben maradunk.

 

Máthé Albert – napi inspiráció értékesítőknek

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Shawn Pablo

•   2019-02-14 11:13


Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com


Josef Lewis

•   2018-09-08 04:26


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

[]


HLBxElBLPgUN

•   2015-06-05 02:03KvBzqRyt

•   2015-06-04 19:44NfJeOX4Vj2

•   2015-05-30 08:57