SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

A portfóliód elengedhetetlen eleme

2013. július 04.
írta: Máthé Albert

A szakértői státusz rendkívül vonzó. Tetszik vagy sem, ma „celebközpontú” kultúrában élünk. Szerencsére a szakértői státusz egy sajátkészítésű, sajátgondozású tőke.

Véleményem szerint bárkiből lehet híresség, kiemelkedő szakértő a saját üzleti szférájában, a saját iparágában. Mindössze csak egy kicsivel többet kell tudnia és egy kicsivel többet kell önmagát megmutatnia a többi szakértőhöz vagy konkurenciához képest.

Számos oka van annak, hogy ma nagyon fontos lett a szakértői, személyes márka. Egyrészt a kiemelkedő tudással rendelkező elismert szakértők ritkábban ütköznek ellenállásba a díjaikkal, áraikkal kapcsolatban, így sokkal magasabb árréssel dolgozhatnak. Ha kedvük tartja, megtehetik, hogy megválogatják ügyfeleiket. Az igazság, hogy mindenki szívesebben dolgozik szakértőkkel, a tehetősebb emberek vagy gazdagabb cégek esetében pedig feltétlenül igaz, hogy a legjobb, legelismertebb szakértőkkel akarnak dolgozni, és ezért hajlandóak akár prémium árat fizetni.

Ha prémium, nagyon jól fizető ügyfeleket szeretnétek, akkor el kell kezdeni dolgozni a személyes szakértői márkátokon!

Az internet és közösségi média segítségével ma sokkal alacsonyabb költségvetésből szinte bárki kiépíthet magának személyes szakértői márkát.

Hogyan kezdjünk neki a személyes szakértői márkának?

A cél mindenképpen az legyen, hogy több helyen legyél jelen, mint ahol az iparágadban lévő szakértők többsége jelen van. Ha ők csak személyesen lépnek fel konferenciákon, akkor neked legyen saját weboldalad, szakmai blogod, YouTube csatornád. Ha ők is jelen vannak az online médiában, te legyél többet jelen, lépj ki a nemzetközi piacra. Ahogy a mondás tartja:

„Légy ott mindenütt, ahol fontos!”

Első lépésként válaszold meg a következő kérdéseket:

  • Hol vannak jelen az ügyfeleid, hova mennek személyesen, mit olvasnak, mit néznek, hol gyülekeznek?
  • Hogyan pozícionálod magad, azaz hogyan tudatosítod az iparágadban, miért vagy te fontos, miben vagy te más, mi a te szakértelmed lényege?
  • Mit kell tenned azért, hogy az iparágad felfigyeljen rád?
  • Hol, mikor és hogyan jelenj meg az iparágad számára?

Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltad, készítsd el a személyes szakértői márkád marketing tervét, majd láss neki végigcsinálni, amit elterveztél.

Ha értékesítő vagy és azt gondolod, hogy neked nem kell szakértőnek lenned, akkor nagyot tévedsz! Nagyobb cégek felső vezetői, döntéshozói nem kíváncsiak az értékesítőkre, viszont annál nyitottabbak az iparági szakértők irányába.

 

Máthé Albert – napi inspiráció értékesítőknek

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Shawn Pablo

•   2019-02-14 11:12


Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com


Josef Lewis

•   2018-09-08 04:27


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com.LL;PP