SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

A csend hatalma

2013. augusztus 11.
írta: Máthé Albert

Észrevettem, hogy az értékesítők nagyon sokat szeretnek beszélni, néha túl sokat. Nem esik jól kimondani, de sokszor nekem is nehezemre esik néhány másodpercig csöndben lenni. Pedig vannak kritikus pillanatok, amikor hallgatni kell. A „túl sok beszéd” az egyik leggyakoribb hiba, amit az értékesítők elkövetnek

Az egyik leghatékonyabb értékesítési technika, amit egy értékesítő használhat: „a csend”. Ha egy új vevővel találkozunk, akkor hagyjuk, hogy 70%-ban ő beszéljen, 30%-ban pedig mi. Ezt könnyű betartani, ha felkészülünk a megbeszélésre és jól tudunk kérdezni.

Természetesen a csendet jól kell tudnunk használni! Minden esetben, miután az ügyfelünk mond valamit, maradjunk csöndbe 2-3 másodpercig. Az értékesítők, mivel sokat szeretnek beszélni, általában szeretnek azonnal válaszolni. Ez nem jó, inkább használjuk ki a pillanatot, és maradjunk csendben, mert egyrészt lehet, hogy az ügyfelünk kiegészíti a mondanivalóját egy értékes információval, másrészt pedig van időnk gondolkozni egy jó válaszon. A csend mindenesetre hatásos lesz, mert a másik fél úgy érzékeli, figyelünk rá és koncentrálunk arra, amit mondott.  

Minden megbeszélésen, tárgyaláson vannak olyan kritikus pillanatok, amikor csendben kell lenni. A legjelentősebb ilyen pillanat az, amikor prezentáljuk árajánlatunkat, miután kimondjuk a végső árat. A következőt kell tenni: ha kimondtuk az árat, maradjunk csendben, ne szóljunk egyetlen szót sem, csak nézzünk a másik fél szemébe. Gyakorlati tapasztalatom, ha mi csendben maradunk és az ügyfelünk az első, aki megszólal, akkor az esélyünk, hogy megnyerjük az üzletet abban a pillanatban 50%-kal magasabb lett! Teljesen mindegy, hogy mit mond (árkifogás, további kérdés, pontosítás), ha ő az első, aki megszólal, az esélyünk, hogy aláírjuk a szerződést, sokkal magasabb lett. Ennek van egy feltétele: akivel tárgyalunk, legyen olyan személy, aki döntéshozói pozícióban van az adott cégnél, azaz felhatalmazása van IGENT mondani az ajánlatodra.  

Én személyesen többször is kipróbáltam ezt a gyakorlatban és a tapasztalatom az, hogy működik. Próbáld ki te is!

Máthé Albert- napi inspiráció értékesítőknek

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Shawn Pablo

•   2019-02-14 11:11


Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com


Josef Lewis

•   2018-09-08 04:18


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

[[//..


NsNex70N

•   2015-06-05 02:05uX9znVOps

•   2015-06-04 19:46kD9XVcvcec

•   2015-05-30 13:27